2011. március 15., kedd

Komolyodunk....

Istennek hála, az ünnep alatt jórészt együtt lehettünk,bár Picur most dolgozott, Kismarci pedig a pesti nagyinál nyaral. Így a két lányommal és Kendrával a 30 centis,55 dekás kis pocaklakóval ünnepeltünk.
Szenzációs volt, mint mindig együtt, de feltűnt, h milyen sok komoly téma került most terítékre!
Az én virgonc lányaim,akik pár éve ilyenkor már a nyári nagy fesztiválokról, bulikról, baráti nyaralásokról, koncertekről és  hasonlókról csicseregtek,most bizony a családról, gyereknevelésről, gyermekvárásról, devizahitelekről, lakáshelyzetről, munkáról beszéltek.

Valahogy így :o))

Ami persze nem jelentette azt, h nem nevettük könnyesre magunkat többször is és ne lett volna jó kedvünk, de most a komoly témákon volt a sor.
Na meg az egészséges könnyű kajákon,a Kismami miatt és a nagyböjt miatt és bizony nem is bántuk meg.

Gyönyörködtünk a semmiből előtörő tavaszi virágokban, lestük a fű hirtelen megújulását, ahogy a téliből tavaszi üde zöldbe váltott 2 nap alatt,udvart, kertet gereblyéztünk,kocsit mostunk,házi kenyeret sütöttünk és finom bort ittunk és megbeszéltük a következő nagy tanyasi csúcstalálkozót áprilisban,amikor majd jó kis szülinapokat ünneplünk,díszalmafás,cseresznyevirágos üde zöld körítéssel! Juj, de jó lesz az is!
Már alig várom :o))


2 megjegyzés:

  1. Végre képek!
    Szép szorgos napot kívánok!

    VálaszTörlés
  2. Anyeeeg,hogy szépül a blogod,cukli a háttér a virágok meg hát...
    Jaj annyira szar volt hogy nem lehettem ott veletek!
    Nem baj 1 hónap és bepótoljuk!

    VálaszTörlés