2011. március 5., szombat

Melegszik a tanya ?!

Anyáim ezt figyeljétek! Igen a legjobb hely a tanya,de télen megdermedtem,megfagytam,látszik a leheletem,mindnyájan többször megfáztunk itt már,legbuzgóbb fűtéseink eredménye 15 fok,dacára kemencének,radiátornak,padlófűtésnek,mit ne mondjak!
No de! Mergitkémmel visszaemlékeztünk a tavalyi télre és az nem ilyen volt! Egyeztettük emlékeinket,agyban fűtésszereléseket végeztünk és ma úgy hoztak ki a tanyára,h ennek a zimának ideje véget vetni! Ha már a nyomoronc télnek nem akaródz elmúlni! Szóval kazán felnyomva 80 fokra,radik alig melegek! Lesújtó! Előkerült a csavarhúzó,svédfogó és egyebek,irány a légtelenítés! Az eredmény: SEMMI! Nincs benne levegő! A baj nem ez! De akkor mi a segg van!!! Kezdtem komolyan berágni és melegebb pulóvert keresni.
Épp ma történt,h a Jókain,reggel hallom,h a gázkazán micsoda robajjal vált,hát látom,h nincs benne víznyomás! Rátöltöttem,épp időben,sztem ott is javul a fűtés is. Itt is nézem a jelzést,ugyanúgy 1 bar-on van,ahogy Józsi jóváhagyta,ennyi kell! Mért nem 1,5,ahogy a Jókain? Mi van ha töltök rá vizet? Semmi,csak megjavult a fűtés!!!!! Olyan meleg kezdett áradni szét a házban,mint soha! Illetve rég! A hőmérő kúszik felfele,lassan vetkőzök! Á,gyerekek ez nem igaz! Hogy ezért fagytunk szét egy évig!
Komolyan! Annyira örülök!
Azt hiszem felszaladok a padlásra és örömömben leugrok,juhíííííí!!!!
A nők! Igen a nyavalyás gyenge nők! Ők azok,akik minden béna helyzetet megoldanak,mindenből kimásznak!
Sört mindenkinek! Férfiak? Hagyjuk.... van pár normális. De nem sok :o)) Éljenek a nőőőőőők!!!!!

3 megjegyzés:

  1. Na most ezt nem mondod komolyan hogy megcsináltad a fűtést!!!!?
    És honnan tudtad hogy tölteni kell rá vizet?
    Egyáltalán hova??
    Hát hihetetlen miket megoldasz!
    Nincs olyan ami ne menne,látod még egyedül is!
    Szupernagyi!Írjál sokat várjuk!

    VálaszTörlés
  2. Mámmá ez nem igaz! Örülök, ugyanakkor kivagyok, hogy erre ment el a sok fa, hogy a szakértő dégázos szerint 1bar nyomas elég. Hozhat neked most pár mázsa fát fájdalomdíjul hogy fölöslegesen dobáltuk a kazánba azt a sokat.
    Másrészt meg boldog vagyok hogy tisztába jöttél ezzel és végülis lényeg hogy megoldottad! És nagy drakula a szakembernek azaz neked! Bármilyen fűtésszerelőt lepipálsz! Csúcs!
    Tényleg nagyon örülök neki hogy végre meleg, tudom mennyit jelent ez neked! Meg nekünk is.
    Holnap megyüüünk!!!

    VálaszTörlés
  3. Jaaj de örülök öcsém!!! Jaaj, de jó lenne, ha ez akkor mostmár tényleg működne így! Főleg, hogy holnap jön a nagy zimankó...
    Nagyon ügyes vagy Anyeg!!!

    VálaszTörlés