2011. március 29., kedd

Jó kis hétvége volt!

Lányom szép lett a szoba! Addig festegettük, kenegettük, míg olyan lett, amilyennek megálmodtátok! Bár ez még csak a nappali, a gyerekszoba ma készül. Reméljük tetszeni fog kicsi Kendrának is, ha majd a világra jön! :o)) Amint elkészülnek a fotók, felrakom őket! Az persze nem lesz rajta, miket össze bohóckodtunk, illetve mennyit cseszegettetek a hengerrel! :o)) Állítólag mindig be akartam áztatni, ha kellett, ha nem! Aztán ebből mi-minden lett, áá, hatalmas sztorik voltak! Az a lakás már eddig is egy igazi fészek, egy igazi vendégszerető, csupaszív, barátságos otthon volt, őszintén kívánom, így legyen, ilyen kis bázis legyen ezután is mindig!
Hazafelé a vonaton elhatároztam, h beszélgetést kezdeményezek, ritkán van ilyen, de volt vmi a "csávóban"!
Egyszerű ruházat, idősebb úr, gyűrött az arca, mint a nagy bőr hátizsákja.
Hihetetlen jól telt el a máskor unalmas 2,5 óra, majdnem a vonaton maradtunk! Ő 73 éves, nagy-nagy harmóniában, békében él magában egy  kisvárosban, nem, dehogy házasodik ő már, nem is érne rá, hisz' a 3 gyermeke, a 6 unokája, a szép kis ház, a kert, az állatok, mind-mind örömforrás! Ellátja a környékbelieket is gyümölccsel, tojással, van is jó sok munka ilyenkor a szezonban, de télen sem unatkozik, az édesanyja megtanította kézimunkázni (!) látnám csak meg a sok kalocsait, a függönyeit, terítőit!
Egyik ámulatból a másikba estem, nagy hiba lett volna szótlanul döcögni végig az utat!
Mennyi bölcsesség, élettapasztalat, szerénység áradt belőle! Köszi kedves Ismeretlen Jóember!
No azért vmi mégis átjön a mulatságból! Az italok szekrényre pakolgatása közbeni : bekenem az orrodat kedves sógornőm ezzel a szép piros festékkel jó? :o))

3 megjegyzés:

  1. Hát nagyon eredményes volt igen a vasárnapi-hétfői munka.
    Azóta se haladunk olyan jól!
    Na és még az út is jól telt,szuper!!

    VálaszTörlés
  2. Jaaj, annyira hálás vagyok nektek, Csajok! De majd ezt külön megírom a blogomba, ha már nem lesz háború súlytotta terület itt a lakásban:o) De nagyon eredményes volt, és ahogy terveztük: két nap alatt megvolt minden. Pipikém, wc-zés közen mindig rád fogok gondolni, ha felnézek a magnólia falra, anya, rád meg akkor, ha nyitom a szép fényes, mézszínű ablakokat! Mindenki itt hagyta a keze nyomát! :o)

    VálaszTörlés
  3. Na tudtam ha beindul a nyári időszámítás akkor nem fogunk itt új bejegyzéseket olvasni! Ez van mámmá. Azért tessék 7-8ig kicsit írogatni, mindenki kíváncsi a tanyasi kikeletre!
    Várjuk az új bejegyzést!!!

    VálaszTörlés