2011. szeptember 13., kedd

Áramlás

Néha azért ugrok ki hajnalban az ágyból, mert megálmodtam egy szappant, egy új összetevőt, illatot, színt, ilyeneket. Alig várom, h gyorsan megetessem az állatokat, rendrakás és indul az "alkotás"! Evésről, minden másról ilyenkor természetesen megfeledkezek :)) Ami viszont nem felejthető, az a rengeteg szappan, ami így lassan kiszorul már a tanyából és ha a gyerekek, unokák érkeznek, akkor át kell rendezni a fél házat (vagy az egészet :)) Egy kinezes barátnőmnek meséltem erről, ő azt mondta, vigyem ki bátran a helyi fesztiválra a hétvégén, menjenek azok a régebbi szappanok, találják meg új gazdájukat, én meg újabb lendületet kaphatok a készítéshez! Induljon be az áramlás! Edina is biztatott! És beindult!!! Jaj, annyira boldog vagyok, h megint van pár üres doboz, amit megtölthetek újabb finomságokkal :o)) (Apró örömök az életben : ))
Ezekről beszélek én itt :

3 megjegyzés:

  1. Kár volt őket eddig eldugni! :)
    Lássunk többet is! Gratulálok! Még jövök vissza olvasni téged, mert jó! Csak most éppen rajtam ugrál egy gyermek, és nem tudok figyelni, pedig szeretnék! A tanyád fantasztikus!

    VálaszTörlés
  2. Szia Margó! Apró örömök? Azért ez nem olyan apróság! ikor az ilyen bejegyzéseidet olvasom ,lelki szemeim előtt megjelenek én, 10-15 év múlva, amint ugyanilyen teljes átadással a hobbimnak szentelhetek akár napokat is. De megvan az életnek is az áramlása, most épp olyan szakaszban vagyok, hogy se külső, se belső késztetésem nincs elmélyülésre. A múltkor lett volna egy kicsi szabad időm, és leültem könyvet olvasni. Nem ment. Nem tudtam elmélyedni, és nem is esett jól. Nekem, a könyvmolynak :)Vicces, hogy azt hiszem magamról, hogy valamilyen vagyok, és kiderül, hogy nem is :)
    Szeretnénk Titeket meglátogatni,és részt venni egy villám-szappankészítő kurzuson. Csak teljenek el az őszi munkák. Tudod, a paraszt télen megy nyaralni...

    VálaszTörlés
  3. De jók ezek a képek! Nagyon szépek a szappanokról!

    VálaszTörlés