2011. június 7., kedd

10-4 -ig

Ennyi alvás elég? Nagyon remélem, ha jól és gyorsan alszom :o)), akkor elég! Nem jut rá több idő, de ki is dob az ágy már pirkadatkor. A napi feladatokon jár a fejem és eljutok oda, h én a nagy netrajongó, estére olyan kellemesen elfáradok,már rá be se kapcsolom a gépet, csak dőlök be az ágyba. Jó is lesz ez a telefonos internet, (talán) akkor legalább a leveleimmel naprakész lehetek. Aktiválhatnák már!
Jaj és nem is fotóztunk! Dumálok a biokertemről, oszt sehol semmi! A képeket mind a lányaim készítik és ugyan itt voltak most is, de ki se látszottunk a munkából, eperdzsemet főztünk és cseresznyés egresdzsemet. Meg még egy utolsó adag bodzaszörpöt. Kigazoltuk a rózsakertet.
Túldícsértem a kukoricába vetett tököt, az első 2 kötés termés leszáradt. Talán már a harmadik jó. Csak az indája látványos egyelőre, az már átível 3 soron. Pedig kipróbálnám már azt a rántott takarmánytököt! Bizarul hangzik, de a szomszéd esküszik rá.
Pár éve kaptam egy fél marék tönkölybúzát egy kézikaszás aratásról, azt elvetettem, aztán megint és most már van egy szép kis konyhányi terület búzám. A sok eső, meg nap hatására az idén akkorára nőtt, már a lányomnak is feltűnt! Odaálltam mellé, a fülemig ér! Úristen, kinézek most is, hajnalban,virít a nap és a pipacsok! A bodza mellett a másik nagy kedvenc! A pipacstövet nem kapálom ki a rózsa mellől se. A sárga, rózsaszín, narancsvörös rózsák mellett ott pompázik a pipacs! Meg a gingko biloba tövében, hátul a gyümölcsösben, mindenhol. Régen mindig vázába szedtem, ha találtam vhol. már nem kell, mert körbe vettem magam velük:o))

4 megjegyzés:

  1. A fényképek kellenének ám, mert olyan jó az a szemlegeltetés! :)
    Alvásidő...hááát nem sok de gyorsan kell aludni.Régen ebéd utáni szunyókálás is volt, úgy szemenként félóra! :)

    VálaszTörlés
  2. Hűűű,hát ez azért nagyon kevés alvás,legalább ebéd után amikor 40fok van aludj egy kicsit!
    Húúú kész az egres jam?Na és milyen lett?

    VálaszTörlés
  3. úgy vettem észre, hogy igaz az ,hogy az éjfél előtti órák sokat számítanak.Ha nem is duplán, de másfélszeresen biztos. A 10-4-ig az sokkal pihentetőbb, mint a 1-7-ig,amit én csinálok, pedig órában ugyanannyi. Jól csinálod :)
    A pipacs nekem is nagy kedvencem,sose szedem le,mert vázában látom, hogy szenved, hamar lekonyul. Írjál még a munkákról, nagyon jó olvasni.

    VálaszTörlés