2011. február 20., vasárnap

Vasárnapi hangulatok

Kicsit misztikus ez a nap! Persze,lehet,h csak a tegnapi csakratisztítás utóhatása,de nem csak én éreztem ezt. Reggel hív Margó,h nincs vmi kirobbanó hangulatban,10-re kell vinni Marcit a lovagolni,de addig még 2 óra van,ők biza inkább kijönnének,már most a tanyára.
Meg Marci is teljesen más volt,mint általában,délutánra meg én dobtam be a törölközőt.
Persze sokat beszélgettünk,egyeztettük,h kinek mitől is különleges ez a nap,még az időjárás is 6-szor változott meg ezalatt.
Most,hogy már hazamentek,kimentem még kicsit a rózsákhoz,hátha belelendülök még a metszésbe.
Ekkor érintett meg igazán a látvány! Az ég alja körben mélykék színű,de annyira,mintha perceken belül 2012 akarna lenni :o))
A levegő mozdulatlan és a csend!  Juuj nagyon megkapó! Eldobtam kapát-kaszát kiültem a tópartra és hallgattam a csendet,néztem mi lesz ebből?
Na ekkor éreztem megint,h mindjárt beleolvadok itt a nagy egészbe. A nagy egészbe,a nagy Egy-ségbe,mint parányi részecske :o)) Itt a tanyavilágban gyakran van ilyen érzésem,főleg nagy időjárás változáskor pl.amikor a kert végében már ömlik a nyári zápor,leszakadt egy felhő és az a zúgás,ahogy egyre közelebb-közelebb ér! Vagy éppen egy zavartalan nyári napozáskor,amikor az eget nézem s a közeli fák lombjának auráját próbálom elcsípni.  Nagyon jó itt :o)) Ugye tudjátok???

3 megjegyzés:

  1. Annya csak kialakult megint a végére a napod! Örülök neki! Hiába...a tanya mégiscsak természetes közeg, csak egy kis levegő és egy kis koncentrálás a környezetre és már jól is vagy! Lehet, hogy neked eredendően nem is volt rossz kedved csak mi hoztuk rád? Ne hagyd magad :)

    VálaszTörlés
  2. Hűha,érdekes lehetett!
    Erröl a csakra tisztitásrol nem akarsz bővebben beszámolni???!

    VálaszTörlés
  3. Most hogy így írtad ezt, nekem is még csak a tanyán volt ilyen élményem, emlékszel mikor le is írtam a blogomba, hogy tiszta pillanat, vagy nem is tudom, mi volt a címe, de ugyanezt éreztem én is. Hát hiába, te tudtad, hol kell letelepedni! Remélem egyszer nekünk is megjön az eszünk meg a megfelelő helyszín....
    Nagyon érzékletesen írtad ám le!!!!!

    VálaszTörlés