2011. október 26., szerda

Bíbelődtem...

Az egyszínű mézes szappanok után jólesett egy kis színes összeállítás.
Készítettem egy kamillás-citromfüves-kecsketej szappant, persze a méz ehhez is illet és mivel színeket akartam, a természetes rózsaszín és fehér agyag akadt a kezembe. Ez főtt ki belőle:
A cicáknak már tetszik :o))


Holnap megnézem milyen lett belül. Ezt olyan nehéz kivárni! Nem is bírom ki mindig! (Sose bírom ki :o))

9 megjegyzés:

  1. Jaj de szép! Felszeletelve is mutasd meg nekünk légy szíves!

    VálaszTörlés
  2. Ezt nem hiszem el!!!!
    Margó néni is blogot ír??? Én csak most tudtam meg!!! Jaj, de örülök!!! Így majd egy kis tanya illat nekünk is jut itt a beton dzsungelben!!! :)
    És az micsoda véletlen, hogy én odavagyok a kecsketej szappanokért? Már kb másfél éve csak azt használom. Azt hiszem, akkor megvan az új beszerzési forrásom!!! :)))

    VálaszTörlés
  3. Ma olyan különleges napom van, ez a sok fantasztikus hozzászólás, sőt talán még be is tudok kommentelni a saját blogomba, ami eddig lehetetlen volt, szóval ez már tényleg csúcs! El se hiszem!
    Drágák vagytok mind, köszönöm a kedves szavakat!!!

    VálaszTörlés
  4. A hercsulákok nagy kíváncsiak, mindenhol ott a helyük. A daraboltra én is kíváncsi vagyok.

    VálaszTörlés
  5. Jaj de gyönyörű ez a szappan. Mámmá! Hát már hova fejlődsz? Ezt viszont egybe kell hagyni olyan szép a teteje. Tán valaki megveszi csak így is. Neme?
    Nagyon tetszik, nagyon gratulálok! Fogadjunk hogy már a következőn jár az eszed te!

    VálaszTörlés
  6. Hercsulákok??? Ezt még sose hallottam, de nagyon tetszik! :o)) Gondolom a macskacicókról van szó :)) na mert azok aztán tényleg!!!
    És igen: már azon járt az eszem, a következőn, el is készült :)) Holnap megmutatom, ha szép lesz, ha nem! Meg a kis színest is, bár máris kifakult :((( Nagyon :(((

    VálaszTörlés
  7. Tetszett nekem az egyik megjegyzésben"M.néni is blogot ír?"..hát igen..Mi is irunk blogot,mégha nénik is vagyunk..ugyebár?... a fiam is ezt észlelte.."Sanci,ügyes vagy,nem is néztem volna ki belőled"...

    VálaszTörlés